Είμαστε Εδώ, Για Να Δίνουμε Λύσεις.

Διαθέτουμε 15ετή εμπειρία στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης και γενικότερα στον χώρο της πληροφορικής & τεχνολογίας. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και πάντα δίνοντας εγγύηση για οποιαδήποτε επισκευή πραγματοποιήσουμε. Δεσμευόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επισκευές Υπολογιστών – Κατασκευή Ιστοσελίδων – Επισκευές iPhone και πολλές άλλες υπηρεσίες. Δείτε αναλυτικά:

Γιατί Ξεχωρίζουμε Απο Τον Ανταγωνισμό

Η θεμελιώδης αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται η λειτουργία της επιχείρησης μας. Δεν κοροϊδεύουμε, δεν παραπλανούμε, δεν παραπληροφορούμε.

Η διευρυμένη  τεχνογνωσία μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες ευρείας γκάμας και υψηλής ποιότητας. Ξεφεύγουμε από τις συνηθισμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα. Διαφοροποιούμαστε!

Ο τιμοκατάλογος που εφαρμόζουμε στην τεχνική υποστήριξη αλλά και στην λιανική πώληση, είναι εναρμονισμένος με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δεν σας χρεώνουμε, εφόσον δεν γίνει επισκευή. Πραγματοποιούμε δωρεάν έλεγχο, σας ενημερώνουμε για την βλάβη καθώς και για το κόστος επιδιόρθωσης. Εφόσον το επιθυμείτε, ξεκινάμε την διαδικασία επισκευής. Σε διαφορετική περίπτωση, σας επιστρέφουμε την συσκευή χωρίς καμία χρέωση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας, χωρίς περιορισμούς και συνδρομές. Η ιστοσελίδα μπορεί να έχει την μορφή εταιρικής παρουσίασης, ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), καθώς και προσωπικης σελίδας. Η σχεδίαση γίνεται σε περιβάλλον wordpress, οι ιστοσελίδες είναι δυναμικές και φιλικές προς όλες τις συσκευές.

ΔΙΚΤΥΑ & ADSL

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την μελέτη & την υλοποίηση του δικτύου, την παραμετροποίηση mail server / backup server, την εγκατάσταση συστημάτων δομημένης καλωδίωσης. Επίσης αναλαμβάνουμε την ρύθμιση νέας σύνδεσης ADSL, την παραμετροποίηση του ασύρματου δικτύου καθώς και την σύνδεση των διαθέσιμων Laptops / smartphones / tablets.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην περίπτωση που χάλασε ο σκληρός σας δίσκος και δεν έχετε πλέον πρόσβαση στα πολύτιμα αρχεία σας, αναλαμβάνουμε την ανάκτηση των αρχείων από οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης.

ΒΥΣΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να μην φορτίζει το laptop σας ή να σας κλείνει το laptop όταν κουνιέται ο φορτιστής. Αυτό οφείλετε σε σπασμένο βύσμα φόρτισης. Με πολύ μικρό κόστος, πραγματοποιούμε επισκευή ή αλλαγή στο βύσμα τροφοδοσίας.

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Σε περίπτωση που έσπασε η οθόνη του laptop σας, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Αναλαμβάνουμε την αφαίρεση της οθόνης και προσπάθεια επιδιόρθωσης. Σε περίπτωση που η επιδιόρθωση είναι αδύνατη, γίνεται αντικατάσταση με καινούρια οθόνη, ίδιου κατασκευαστή.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Η/Υ

Η επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων και ο σωστός συνδυασμός μεταξύ τους, επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση ενός υπολογιστή. Σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη δυνατή λύση και αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση του Η/Υ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Εγγυόμαστε για την άριστη απόδοση του υπολογιστή σας και για τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS

Διαμόρφωση του σκληρού δίσκου, εγκατάσταση & παραμετροποίηση λειτουργικού συστήματος της επιλογής σας, ρύθμιση των συσκευών εγκαθιστώντας ενημερωμένες εκδόσεις των προγραμμάτων οδήγησης και τέλος εγκατάσταση όλων των διαθέσιμων ενημερώσεων του λειτουργικού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΩΝ

Σε περίπτωση που τα windows αποτυγχάνουν να εκκινήσουν, μπορούμε να εφαρμόσουμε εξειδικευμένες τεχνικές επιδιόρθωσης, αποφεύγοντας την εύκολη λύση του «format», απαλλάσσοντας σας από το διαδικασία και το άγχος του “backup” και της επανεγκατάστασης προγραμμάτων.

BACKUP ΑΡΧΕΙΩΝ

Διατήρηση των πολύτιμων δεδομένων σας σε ιδιωτικό server, για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε. Σε περίπτωση που η υπηρεσία συνδυαστεί με εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, τα δεδομένα σας αντιγράφονται στο καινούριο λειτουργικό σύστημα, στους ίδιους φακέλους που υπήρχαν και πριν αποθηκευμένα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙOY

Αν δεν δουλεύουν κάποια πλήκτρα απο το πληκτρολόγιο, αν δεν λειτουργεί καθόλου, αν λείπουν κάποια πλήκτρα, τότε αναλαμβάνουμε την αφαίρεση του ελλαττωματικού πληκτρολογίου και αντικατάσταση του με καινούριο, γνήσιο ανταλλακτικό.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό. ο υπολογιστής σας να λειτουργεί στις κατάλληλες θερμοκρασίες. Η σκόνη αποτελεί μεγάλο εχθρό όλων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμός του συστήματος ψύξης του υπολογιστή σας, την συντήρηση των ανεμιστήρων, καθαρισμό της οθόνης και όλων των πλαστικών μερών. Η υπηρεσία αφορά laptop και σταθερούς υπολογιστές.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ iPhone

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των μοντέλων iPhone ανεξαρτήτως βλάβης. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, με εγγύηση ενός έτους και φυσικά όπως όλες μας οι υπηρεσίες, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

ΚΑΜΕΡΕΣ – ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Αναλαμβάνουμε την πώληση και την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης μαζί με καταγραφικό σύστημα. Υλοποίηση απο την αρχή εως το τέλος, με συστήματα δομημένης καλωδίωσης, κάμερες IP ή αναλογικές μαζί με αντίστοιχο καταγραφικό.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ MAC

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και την επισκευή όλων των μοντέλων Mac της Apple, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με εγγύηση ενός έτους.