Ποιός Είμαι

Ονομάζομαι Βαλέρης Ιωάννης και σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της επιχείρησης TECHbuddy.  Ασχολούμαι με την τεχνική υποστήριξη προιόντων πληροφορικής & τεχνολογίας τα τελευταία 15 χρόνια, υποστηρίζοντας οικιακούς πελάτες, ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και εταιρείες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχω αποκομήσει όλα αυτά τα χρόνια, μου επιτρέπει να προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες προς τον καθένα που αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Σας περιμένω να γνωριστούμε απο κοντά.

Με εκτίμηση,
Βαλέρης Ιωάννης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 • TECHbuddy (2015 έως σήμερα)
  Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνολογίας, αξιοποιώντας την εμπειρία 15 ετών στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης. Συντήρηση / Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών & προϊόντων πληροφορικής. Μελέτη / Εγκατάσταση οικιακών & εταιρικών δικτύων. Πωλήσεις καινούριων & μεταχειρισμένων υπολογιστών. Σχεδίαση και φιλοξενία ιστοσελίδων. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην περιοχή της Πάτρας.

 • Ιατρικά Μηχανήματα ΠΑΥΛΑΚΗΣ (2013 – 2014)
  Τεχνικός ιατρικών μηχανημάτων. Παροχή πλήρης τεχνικής υποστήριξης σε ιδιωτικά ιατρεία και νοσοκομεία.
 • ΠΛΑΙΣΙΟ Computers ΑΕΒΕ (2007 – 2013)
  Εργάστικα 1 χρόνο σαν τεχνικός και 6 χρόνια σαν υπεύθυνος τμήματος τεχνικής υποστήριξης, προσφέροντας λύσεις τόσο στο τεχνικό κομμάτι αλλά κυρίως στον τομέα του customer service.

 • ΗΛΕΚΤΡΟΠΟ Computers (2005 – 2007)
  Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών & συστημάτων πληροφορικής. Τεχνική υποστήριξη καταστημάτων της «Εθνικής Τράπεζας» στην δυτική Ελλάδα. Υποστήριξη πελατών.

 • uXplore Internet Café (2001 – 2003)
  Υπεύθυνος συντήρησης εξοπλισμού της επιχείρησης, παραμετροποίηση & ανάπτυξη του δικτύου, εξυπηρέτηση πελατών.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ
WEB DESIGN

Προφίλ

Βαλέρης Ιωάννης
Βαλέρης ΙωάννηςIT Support

Λίγα Λόγια Ακόμα

Μέσα από τις προκλήσεις, γίνεσαι πάντα καλύτερος, σε ότι κι αν είναι αυτό που κάνεις. Η τεχνολογία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα συνεχώς να συναντάω περιπτώσεις μοναδικές, περιπτώσεις που δεν κατατάσσονται στις συνηθισμένες βλάβες. Όταν φέρω εις πέρας μια τέτοια περίπτωση, η ηθική ικανοποίηση είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Γι’ αυτούς τους λογούς λοιπόν, τα αγαπημένα μου project είναι:

 • Enterprise Δίκτυα
 • Business Εκτυπωτές
 • Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Εδώ και 14 μήνες, η επιχείρηση TECHbuddy, είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρείας Hemmersbach. Η Hemmersbach είναι πρωτοπόρα δύναμη στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης για λογαριασμό μεγάλων οργανισμών, όπως η Hewlett Packard (HP). Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την Δυτ. Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα νησιά Ιονίου, αναλαμβάνοντας την τεχνική υποστήριξη επαγγελματικών συσκευών HP, όλων των μεγάλων επιχειρήσεων.

Πρώτα ακούω, στην συνέχεια επεξεργάζομαι και αναλύω τα δεδομένα, έπειτα ετοιμάζω το πλάνο που θα κινηθώ, και τέλος εκτελώ αυτό το πλάνο. Όλα αυτά, έχοντας ως πρώτο μέλημα το συμφέρον, όχι το δικό μου, αλλά του πελάτη.

Όταν η βρίσκομαι εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων, περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, παίζω μπάσκετ και χαλαρώνω.

Στο παρακάτω τμήμα, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την δουλεία που γίνεται στο εργαστήριο του TECHbuddy! Πείτε μας την γνώμη σας.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να έρθετε Αγίου Ανδρέου 195Β & Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα και να μας δείτε απο κοντά!

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

TECHbuddy | Η #1 επιλογή για την επισκευή προϊόντων πληροφορικής & τεχνολογίας

Χωρίς ελάχιστη χρέωση ή χρέωση διάγνωσης! Χρεώνεστε μόνο εφόσον επισκευάσουμε την συσκευή σας. Δείτε δείγματα της δουλειάς μας.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ